Kerstgourmet 21 december

Net zoals elk jaar hebben organiseren we ook dit jaar weer het kerstgourmet. Dit jaar schuiven we op zaterdag 21 december gezellig met elkaar om tafel. We houden het lekker traditioneel met een 4-gangen menu. We beginnen met een lekker voorafje, gaan daarna lekker gourmetten/steengrillen en zullen vervolgens een mooi buffet opbouwen met allerlei lekkere toetjes. Als afsluiting weer een kopje koffie of thee met een likeurtje!

Als je (eventueel met gezin) zin hebt om gezellig mee te eten, geef je dan snel op. Dit kan via het e-mail adres activiteiten@wsvzegerplas.nl of via de inschrijflijst op het prikboard in het clubhuis. Voor deelname is een eigen bijdrage verplicht. Deze is net als vorige jaren 10,- Euro voor kinderen tot en met 12 jaar en 15,- Euro voor (jong)volwassenen.

Heb je speciale dieetwensen kun je deze ook aangeven via de e-mail of bij iemand van de activiteitencommissie. We proberen met iedereen rekening te houden!

We willen graag beginnen met eten rond 18:30. Het clubhuis is geopend vanaf 18:00 uur.

Omdat het organiseren van het kerstgourmet niet helemaal vanzelf gaat en al-met-al toch best wat werk is, zijn we op zoek naar leden die een handje willen helpen met de voorbereiding.
Om een idee te geven van de werkzaamheden die jaarlijks uitgevoerd worden en we graag handjes voor willen:

• Helpen bij het leegruimen van de clubruimte. (donderdag/vrijdag avond)
  • Helpen bij het versieren van de clubruimte. (donderdag/vrijdag avond)
  • Het feestelijk dekken van de tafels. (donderdag/vrijdag avond)
  • Boodschappen doen
  • Halen van een kerstboom
  • Snijden van groenten (zaterdag)
  • Opmaken van voorgerechten (zaterdag)
  • Afwassen tussen de gangen
  • Bardienst (zaterdag)
  • Opruimen en schoonmaken van clubhuis (zondag)

Heb je zin om ergens mee te helpen, heel graag. Opgeven hiervan kan ook bij de activiteitencommissie!

Dit bericht is geplaatst in Nieuws en getagd, , , . Bookmark de permalink.