Uitnodiging Surffeest 29 September

Op 29 september hebben we in het kader van 40 jaar surfclub nog een feest voor windsurfers gepland.

De 5e en laatste  clubwedstrijd van dit jaar, oorspronkelijk gepland op 22 september, hebben we naar de 29e verzet en daar gaan we een bijzondere dag van maken!

We willen op die dag zoveel mogelijk mensen weer op het water zien te krijgen en organiseren daarom verschillende soorten ‘wedstrijdjes’.

Wie die dag het best presteert wordt die dag ‘winnaar’ van de clubwedstrijd.

We beginnen vroeg!

We verzamelen om 9 uur bij Wet and Wild om eerst met alle liefhebbers te gaan waterskiën en wakeboarden.

Vanaf 11 uur brunchen we op de club en daarna gaan we windsurfen!

We organiseren leuke wedstrijdjes op de club boards, iets met onze sups en met tandem boards.

Aan het eind van de middag sluiten we de dag af met een lekkere barbecue!

Voor de bbq vragen we deze keer een eigen bijdrage van 10 euro.

Aanmelden voor wakeboarden en/of barbecue tot 23 september!

Om het goed te kunnen regelen vragen we je te melden via 40jaar@wsvzegerplas.nl of je mee wilt naar Wet and Wild en of je s’middags mee wil doen met de bbq.

Tot 29 september!

Dit bericht is geplaatst in Nieuws en getagd, , . Bookmark de permalink.