Laatste training voor zomerstop

Omdat de schoolvakantie hier in de regio bijna begint, is het vanavond alweer de laatste training voor de zomerstop. Ondanks dat er in de zomervakantie geen les wordt gegeven, kan je wel gewoon terecht om te surfen. Er zijn eigenlijk altijd wel trainers aanwezig die kunnen zorgen dat je bij het materiaal kan.

Wil je zeker weten dat er iemand is voor je naar de club komt? In de WhatsApp groep voor de woensdagavondtraining laten de trainers het weten als er een keer een avond niemand aanwezig kan zijn. Zit je nog niet in deze groep? Geef je telefoonnummer dan even door aan 1 van de trainers, zodat ze je toe kunnen voegen.

Woensdag 4 september 2019 gaan we weer verder met de trainingen. Fijne vakantie en tot op het water!

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie