Uitslag clubkampioenschap 2010

Vandaag was het dan eindelijk zover, de uitslag van het clubkampioenschap 2010 is bekend! Om 1500u vanmiddag is in ons clubhuis de prijsuitreiking geweest. Er waren prijzen te verdelen in 3 klassen: wedstrijdklasse, recreatieklasse en de rookies. Onder toezicht van enkele vrienden en familieleden werd vanmiddag de uitslag dan eindelijk bekend gemaakt.

Wedstrijdklasse:
1. Frank Vermeer
2. Ben Boon
3. Ronald Giesen
4. Rene Jansen
5. Jeroen Giesen
6. Johan Commelin
7. Andries Warreman
8. Elco Vlaar

Recreatieklasse:
1. Robby de Heij
2. Marco van der Laan
3. Twan Daniels
4. Eric Bentlage
5. Joep Meij

Rookies:
1. Marleen Meij
2. Dennis Boon
3. Jeroen van Spengen

Op de foto zijn de aanwezige prijswinnaars te zien, vergezeld door ons wedstrijdcommissie. Iedereen nogmaals van harte gefeliciteerd met de behaalde resultaten!

We hopen volgend jaar zoveel mogelijk enthousiaste leden weer terug te zien bij onze clubwedstrijden voor de strijd om de bekers.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws, Uitslagen, Verslagen en getagd, , , , . Bookmark de permalink.

3 Reacties op Uitslag clubkampioenschap 2010

1. kientz zegt:

wees goed voor bereid op een rol duck tape na ……

ook mentaal want ik ga ook weer mee doen om het club campioenschap !!!

voor het seisoen 2011 schat ik in de vel begeerde a klasse een top 3 ranking tussen de rond booiem,s

2. Martin zegt:

Ben benieuwd, ik zorg er in ieder geval voor dat ik duct tape bij me heb 🙂

3. ben zegt:

Heej Kientz,
    Kan je niet meer plamuren of polyesteren ofzo?
    Of gaat het over je zeil?
    Mijn zeil is gerepareerd bij Hagoort in Benthuizen. Niet te duur en nu is tie snel!!!!